توضیحات
سوالات کنکور ارشد صنایع غذایی 98-97 | سوالات کنکور وزارت بهداشت صنایع غذایی – سال 98-97 | دفترچه کنکور ارشد صنایع غذایی 98-97 | سوالات آزمون ارشد صنایع غذایی 98-97 | سوالات کنترل کیفی و بهداشتی 98-97 کد 131
Food Industry entrance exam held by Ministry of Health, Treatment and Medical Training of Iran – year 1397-1398
مجموع صفحات: 39 صفحه
کیفیت: تایپ شده – بدون واترمارک و مناسب برای پرینت.
برگزارکننده: وزارت بهداشت
این محصول دانلودی می باشد و نسخه چاپی ندارد.
مشتمل بر 160 سوال از دروس میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، تکنولوژی مواد غذایی، کنترل کیفی مواد غذایی و زبان عمومی.
مناسب برای علاقمندان به شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت رشته علوم و صنایع غذایی – گرایش کنترل کیفی و بهداشتی – کد 131
رشته “علوم و صنایع غذایی” بعنوان یک رشته مجزا تحت نظارت وزارت بهداشت، بیشتر در شاخه پزشکی معطوف شده و به کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی می پردازد.
—————————–
جهت تهیه همه سوالات بصورت یکجا به بانک سوالات مراجعه کنید
مدارک مورد پذیرش – مطابق دفترچه راهنمای شرکت در آزمون سال 99 وزارت بهداشت (منتشر شده در تاریخ 12 اسفند 98):
کارشناسی علوم و صنایع غذایی (گرایش های مختلف)، مهندسی کشاورزی (گرایش علوم و صنایع غذایی) مهندسی شیمی (صنایع غذایی)، داروسازی، علوم تغذیه، تغذیه (صنایع غذایی)، بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، صنایع غذایی (گرایش های فنی مهندسی تغذیه)، تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی، مهندسی تکنولوژی آرد، تکنولوژی صنایع مهندسی روغن خوراکی، گوشت و فرآورده های گوشتی، دکترای داروسازی، دامپزشکی.
ضریبب دروس امتحانی – مطابق دفترچه راهنمای شرکت در آزمون سال 99 وزارت بهداشت (منتشر شده در تاریخ 12 اسفند 98):
میکروبیولوژی مواد غذایی (2)
شیمی مواد غذایی (2)
تکنولوژی مواد غذایی (3)
کنترل کیفی مواد غذایی (3)
زبان انگلیسی (3)
جهت آمادگی در این آزمون محصول زیر پیشنهاد می شود:
هرچند محتوای ارائه شده در این محصول بالا، برای آمادگی در این آزمون کافی می باشد، می توانید برای مطالعه بیشتر به رفرنس های زیر (معرفی شده برای آزمون سال 1402-1401) رجوع نمایید:
دروس مربوطه | منابع | |
شیمی مواد غذایی | 1- ﺷﻴﻤﻲ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ، دﻛﺘﺮ ﻓﺎﻃﻤﻲ . ﺷﺮﻛﺖ ﺳﻬﺎﻣﻲ اﻧﺘﺸﺎر
2- ﻣﺒﺎﻧﻲ ﺷﻴﻤﻲ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ, ﺟﻮاد ﻛﺮاﻣﺖ، اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﻲ اﺻﻔﻬﺎن 3- ﻣﺒﺎﻧﻲ ﺷﻴﻤﻲ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ، ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺑﺎﺑﻚ ﻗﻨﺒﺮزاده-اﻧﺘﺸﺎرات آﻳﻴﮋ 4- ﻛﻨﺘﺮل ﻛﻴﻔﻲ و آزﻣﺎﻳﺸﻬﺎي ﺷﻴﻤﻴﺎﺋﻲ ﻣﻮاد ﻏﺬاﺋﻲ، دﻛﺘﺮ ﭘﺮواﻧﻪ، اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎ ه ﺗﻬﺮان 5- روﺷﻬﺎي ﻣﺘﺪاول در ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ، زﻳﺒﺎ ﺣﺴﻴﻨﻲ، اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻴﺮاز 6. Food Chemistry, Belitz, II.D, Grosh W, Schieberle, P. Springer- veriag Berlin press, 2009. 7. Principles of Food Chemistry : deMan, J.M., Finley, J., Hurst, W.J., Lee, C.. Springer- press, 2018 |
|
ﻣﻴﻜﺮوﺑﻴﻮﻟﻮژي ﻏﺬاﻳﻲ | 1- ﻣﻴﻜﺮوﺑﻴﻮﻟﻮژي ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ ﻣﺪرن، ﺟﻲ، ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻋﻠﻲ ﻣﺮﺗﻀﻮي و ﺿﻴﺎء اﻟﺤﻖ اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ
ﻓﺮدوﺳﻲ ﻣﺸﻬﺪ 2- ﻣﻴﻜﺮوﺑﻴﻮﻟﻮژي ﻣﻮادﻏﺬاﻳﻲ، ﻓﺮﻳﺰر ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻋﻠﻲ ﻣﺮﺗﻀﻮي و ﻛﺎﺷﺎﻧﻲ ﻧﮋاد اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ ﻓﺮدوﺳﻲ ﻣﺸﻬﺪ 3- ﻣﻴﻜﺮوﺑﻴﻮﻟﻮژي ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ ، ام .آر. اداﻣﺰ و ام. ﻣﻮس . ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺳﻴﺪﻋﻠﻲ ﻣﺮﺗﻀﻮي و ﻋﻠﻴﺮﺿﺎ ﺻﺎدﻗﻲ . اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ ﻓﺮدوﺳﻲ ﻣﺸﻬﺪ 4- ﻣﻴﻜﺮوﺑﻬﺎي ﺑﻴﻤﺎرﻳﺰا در ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ و اﭘﻴﺪﻣﻴﻮﻟﻮژي ﻣﺴﻤﻮﻣﻴﺖ ﻫﺎي ﻏﺬاﻳﻲ. و دود رﺿﻮﭘﻠﺮ. اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان 5-Fundamental food Microbiology, Ray. B. CRC. 2004 6- Food borne diseases. Cliver, D.O, and Riemann, II Academic press 2002. 7-ctecting pathogens in food. Meekin, M.C. CRC. 2003 |
|
ﻛﻨﺘﺮل ﻛﻴﻔﻲ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ | ﻛﻨﺘﺮل ﻛﻴﻔﻲ |
1- ﻛﻨﺘﺮل ﻛﻴﻔﻴﺖ آﻣﺎري، دﻛﺘﺮ ﻛﺎﻇﻢ ﻣﻘﺘﺪرﻳﺎن، اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻢ و ﺻﻨﻌﺖ 2- ﻛﻨﺘﺮل ﻛﻴﻔﻴﺖ آﻣﺎري در ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ ، ﻋﺸﺮت آﺑﺎدي- ﻛﺎﻛﺎﺋﻲ، ﻧﺸﺮ ﻣﺮز داﻧﺶ 3- ﻣﺒﺎﻧﻲ ﻛﻨﺘﺮل ﻛﻴﻔﻴﺖ در ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ، رﺳﻮل ﭘﺎﻳﺎن، ﻧﺸﺮ آﻳﻴﮋ |
ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژي روﻏﻦ | ﻓﺮآوري روﻏﻦ ﻫﺎي ﺧﻮراﻛﻲ، ﻣﻬﺪي ﻛﺪﻳﻮر- اﻣﻴﺮﺣﺴﻴﻦ ﮔﻠﻲ | |
ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژي ﻗﻨﺪ | 1- اﺻﻮل ﺻﻨﺎﻳﻊ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷﻜﺮ، ﻏﻼﻣﺮﺿﺎ ﻣﺼﺒﺎﺣﻲ ، ﻧﺸﺮ ﻋﻠﻢ ﻛﺸﺎورزي اﻳﺮان
2- ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژي ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ، ﺗﺮﺟﻤﻪ: ﻣﺴﻌﻮد ﻓﻼﺣﻲ، رﺿﺎ ﺷﻴﺦ اﻻﺳﻼﻣﻲ، ﻣﺤﻤﺪﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮزاده |
|
ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژي لبنیات | 1- ﺷﻴﺮ و ﻓﺮآورده ﻫﺎي آن دﻛﺘﺮ ﻛﺮﻳﻢ. اﻧﺘﺸﺎرات ﺟﻬﺎد داﻧﺸﮕﺎﻫﻲ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
2- ﺻﻨﻌﺖ ﺷﻴﺮ ﺟﻠﺪ اول و دوم- ﻣﻬﻨﺪس ﻓﺮﻫﻨﻮدي، ﻧﺎﺷﺮ ﺷﺮﻛﺖ ﺟﻬﺎد ﺗﺤﻘﻴﻘﺎت و آﻣﻮزش |
|
ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژي ﻏﻼت | 1- ﻣﻘﺪﻣﻪ اي ﺑﺮ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژي ﻓﺮاورده ﻫﺎي ﻏﻼت، رﺳﻮل ﭘﺎﻳﺎن، ﻧﺸﺮ آﻳﻴﮋ
2- ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژي ﻏﻼت, ﻫﺎدي ﭘﻴﻐﻤﺒﺮدوﺳﺖ، اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ ﺗﺒﺮﻳﺰ 3- ﻣﺒﺎﻧﻲ ﻓﻨﺎوري ﻏﻼت، ﻧﺎﺻﺮ رﺟﺐ زاده، اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان |
|
ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژي ﮔﻮﺷﺖ | 1- ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﻳﻊ ﮔﻮﺷﺖ، دﻛﺘﺮ رﻛﻨﻲ- اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
2- اﺻﻮل و روش ﻫﺎي ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺳﻮﺳﻴﺲ و ﻛﺎﻟﺒﺎس ﻣﺤﻤﺪي، ﺣﺴﻴﻨﻲ اﻧﺘﺸﺎرات داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ ﺷﻬﻴﺪ ﺑﻬﺸﺘﻲ 1394 |
|
ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژي ﻛﻨﺴﺮو | 1- ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻛﻨﺴﺮوﺳﺎزي اﺻﻮل و ﻛﺎرﺑﺮدﻫﺎ، ج ﺣﺼﺎري
2- اﺻﻮل ﻛﻨﺴﺮوﺳﺎزي، ﻣﻬﻨﺪس ﭘﺎﻳﺎن 3- اﺻﻮل ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻛﻨﺴﺮوﺳﺎزي، ﻏﻼﻣﺮﺿﺎ ﻣﺼﺒﺎﺣﻲ |
سوالات کنکور وزارت بهداشت صنایع غذایی – سال 98-97 | دفترچه آزمون کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی سال 98-97 | سوالات کنترل کیفی و بهداشتی 98-97
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.