توضیحات
بانک سوالات دکتری علوم و صنایع غذایی | دانلود سوالات دکتری علوم و صنایع غذایی | دانلود سوالات دکتری بهداشت و ایمنی غذایی
بانک سوالات آزمون دکتری مجموعه علوم و صنایع غذایی بهمراه پاسخ کلید
برگزار کننده: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
این محصول دانلودی می باشد و نسخه فیزیکی/چاپی ندارد.
این مجموعه شامل رشته های علوم و صنایع غذایی و بهداشت و ایمنی غذایی می باشد
بانک سوال شامل سوالات سال های 1390 الی 1402 می باشد.
جهت ارزیابی سوالات و یا تهیه هر یک از سوالات بتنهایی از جدول زیر استفاده کنید
ردیف | صفحه محصول | نمونه صفحه | کیفیت |
1 | سوالات 91-1390 | دانلود نمونه صفحه | تصویر برگه امتحانی |
1 | سوالات 92-1391 | دانلود نمونه صفحه | تایپ شده |
2 | سوالات 93-1392 | دانلود نمونه صفحه | تصویر برگه امتحانی |
3 | سوالات 94-1393 | دانلود نمونه صفحه | تصویر برگه امتحانی |
4 | سوالات 95-1394 | دانلود نمونه صفحه | تصویر برگه امتحانی |
5 | سوالات 96-1395 | دانلود نمونه صفحه | تصویر برگه امتحانی |
6 | سوالات 97-1396 | دانلود نمونه صفحه | تصویر برگه امتحانی |
7 | سوالات 98-1397 | دانلود نمونه صفحه | تصویر برگه امتحانی |
8 | سوالات 99-1398 | دانلود نمونه صفحه | تصویر برگه امتحانی |
9 | سوالات 00-1399 | دانلود نمونه صفحه | تایپ شده |
10 | سوالات 01-1400 | دانلود نمونه صفحه | تایپ شده |
11 | سوالات 02-1401 | دانلود نمونه صفحه | تایپ شده |
12 | سوالات 03-1402 | دانلود نمونه صفحه | تایپ شده |
توجه: واترمارک Sample در فایل بالا در محصول نهایی وجود ندارد.
جهت تهیه سوالات سال های پیش از 1390، به لینک های زیر مراجعه کنید
دانلود سوالات دکتری علوم و صنایع غذایی سال 1382
دانلود سوالات دکتری علوم و صنایع غذایی سال 1387
دانلود سوالات دکتری علوم و صنایع غذایی سال 1388
دانلود سوالات دکتری علوم و صنایع غذایی سال 1389
توجه 2: بانک سوالات شامل سوالات سال های 1382-1389 نمی شود.
توجه 3: سوالات سال های 1382-1389 فاقد پاسخ کلید می باشد
دانلود سوالات دکتری علوم و صنایع غذایی | دانلود سوالات دکتری بهداشت و ایمنی غذایی
—————————–
درباره رشته دکتری علوم و صنایع غذایی
رشته دکتری علوم و صنایع غذایی به بررسی علوم مرتبط با تولید، فرآوری، ایمنی، و کیفیت غذاها میپردازد. دانشجویان این رشته با مفاهیم بیوشیمی، میکروبیولوژی، مهندسی غذایی، فناوری غذایی، و ایمنی غذایی آشنا میشوند. همچنین، آنها میتوانند به تحقیقاتی در زمینه بهبود فرآیندهای تولید و افزایش کیفیت محصولات غذایی مشغول شوند.
در دوره دکتری علوم و صنایع غذایی، دانشجویان میتوانند به توسعه فناوریهای نوین در صنایع غذایی مشغول شوند، از تحقیقات در زمینه مواد اولیه و فرآوری غذا تا بررسی اثرات تغذیهای و سلامتی. این رشته با ارتقاء بهرهوری، بهداشت عمومی، و کیفیت زندگی افراد ارتباط مستقیم دارد.
فارغالتحصیلان این رشته میتوانند در صنایع غذایی، مراکز تحقیقاتی، دانشگاهها، سازمانهای بهداشتی، و شرکتهای مرتبط با امور غذایی به عنوان متخصصان و محققان فعالیت کنند. نقش مهم این رشته در تضمین ایمنی و کیفیت غذاها، بهبود فرآیندهای تولید و حفظ سلامت عمومی جامعه را تاکید میکند.