توضیحات
درسنامه بهداشت و ایمنی مواد غذایی
Food Hygiene and Safety Textbook
مجموع صفحات: 61 صفحه
کیفیت: تایپ شده
این محصول دانلودی می باشد و نسخه چاپی ندارد.
مناسب برای: داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی و آزمون ترمیک این درس.
(بروزرسانی) بدلیل فونت نامناسب، درسنامه مجددا تایپ شد؛ برخی اشکالات املایی بویژه در املای لاتین واژگان برطرف شد؛ همچنین فهرست و بوکمارک تنظیم شدند.
رفرنس های مورد استفاده در درسنامه:
1- رضویلر، ودود (1387) میکروب های بیماری زا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی، انتشارات دانشگاه تهران
2- رکنی، نوردهر (1381) اصول بهداشت مواد غذایی، انتشارات دانشگاه تهران، چاپ چهارم
3- محسن زاده، محمد. خانزادی، سعید (1384) تضمین کیفی و سلامت مواد غذایی با منشا دامی، ترجمه، انتشارات دانشگه فردوسی مشهد
4- Frazier, W.C. , Westhoff, D.C. (2000) Food Microbiology, Tata McGraw-Hill, Tenth reprint, New Dehli
5- Jay, James M. (1992) Food Modern Microbiology, Chapman & Hall, fourth edition, New York
6- Sivasanker, B. (2005) Food Processing and Preservation, Prentice-Hall, Third printing, India
درباره این رشته:
نظر به اینکه غذاهای فراوری شده، انواع کنسرو و مواد نگهدارنده در صنایع غذایی آثاری سوئی بر سلامت بشر دارند، همواره به کارشناسانی احتیاج خواهد بود که بتوانند با درک ایمنی و بهداشت مواد غذایی، زمینه را جهت بازرسی و نظارت بر مواد غذایی فراهم ساخته و ازین طریق، سلامت جامعه انسانی را تضمین نمایند.
دانش آموختکان این رشته علاوه بر بازار کار صنایع غذایی در زمینه مواد غذایی آماده و انجام پژوهش های مرتبط با مواد غذایی می توانند مشغول به کار گردند.
نظربه اینکه منابع درسی این رشته (وزارت بهداشت) با رشته صنایع غذایی مشابهت دارد، دانش آموختگان این رشته میتوانند در رشته صنایع غذایی وزارت علوم نیز شرکت کنند.
دروس امتحانی و ضرایب: میکرویبولوژی -مواد غذایی (2) ، اصول نگهداری مواد غذایی ( 2)،شیمی مواد غذائی (2)کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذا یی (2)- زبان عمومی (2) میباشد.
رشته های کارشناسی مجاز برای ورود به رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی:
کارشناسی علوم تغذیه، علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی، بهداشت عمومی، بهداشت محیط، میکروبیولوژی، علوم آزمایشگاهی، مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی، مهندسی شیمی گرایش شیمی مواد غذایی، بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، بهداشت و بازرسی گوشت، دکترای پزشکی عمومی، داروسازی و دامپزشکی و دکترای حرفه ای علوم آزمایشگاهی
برنامه درسی (سر فصل) و تعداد واحدها :
تعداد کل واحدها : 31 واحد
دروس اختصاصی اجباری : 22 واحد
دروس اختیاری : 4 واحد
پایان نامه : 6 واحد
توجه: برای اطمینان بیشتر و کسب اطلاعات بروز، به وبسایت وزارت بهداشت مراجعه فرمایید.
چنانچه قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی (کد 116) را دارید، پکیج زیر می تواند مفید باشد:
چنانچه قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی (کد 131) را دارید، پکیج زیر می تواند مفید باشد:
درسنامه بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.