توضیحات
سوالات دکتری سیاست های غذا و تغذیه 1399 | دانلود سوالات دکتری سیاست های غذا و تغذیه
سوالات آزمون دکتری سیاست های غذا و تغذیه سال 1400-1399 بهمراه پاسخ کلید
مجموع صفحات: 16 صفحه + 12 صفحه (استعداد تحصیلی)
مجموع سوالات: 100 سوال + 30 سوال (استعداد تحصیلی)
کیفیت: تصویر برگه امتحانی؛ بدون واترمارک
برگزار کننده: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
این محصول دانلودی می باشد و نسخه فیزیکی/چاپی ندارد.
دروس مورد آزمون:
تغذیه
اصول و مدیریت برنامه ریزی راهبردی
توجه 1: واترمارک Sample در فایل بالا در محصول نهایی وجود ندارد.
دانلود سوالات دکتری سیاست های غذا و تغذیه
—————————–
درباره رشته دکتری سیاست های غذا و تغذیه
رسالت رشته ( Mission )
رسالت دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) رشته سیاست های غذا و تغذیه تربیت نیروهای آگاه متعهد و توانمند در حیطه سیاستگذاری غذا و تغذیه است که قادر به نحقق موارد زیر می باشد :
- هدایت امر تدوین ، تفسیر ، نظارت 0 پایش ) و ارزشیابی سیاست ها و برنامه های غذا و تغذیه
- مشارکت فعال در فرایند های سیاستگذاری محلی – منطقه ای ، ملی و بین المللی در حوزه غذا و تغذیه
- اجرای پژوهشهای مرتبط با سیاست های غذا و تغذیه در پهنه طیف از سلول تا جامعه
- ارائه اموزش با کیفیت درزمینه سیاستگذاری غذا و تغذیه
دورنمای رشته ( Vision )
این رشته در ده سال آینده ، نیروهای متخصص مورد نیاز را برای ورود به مراکز دانشگاهی ، مراکز تحیققاتی و نهادهای سیاست گذاری در حوزه سیاست گذاری غذا و تغذیه تامین می نماید . در این مقطع زمانی، این رشته به بالاترین استانداردهای آموزشی و خدماتی دستیابی و از لحاظ پژوهشی جزء کشورهای برتر منطقه خواهد بود
اهداف کلی ( Aims )
اهداف کلی این برنامه تربیت وپرورش تعداد قابل ملاحظه ای از فارغ التحصیلان طراز بین المللی است که د رتحلیل تدوین طراحی ، اجرا ، پایش و ارزشیابی سیاست ها و برنامه های غذا و تغذیه ؛ کارامد و دارای روحیه رقابت باشند .
در پایان برنامه ، فارغ التحصیلان باید قادر به تحقق موراد زیر باشند :
- توصیف و تحلیل مسائل و مشکلات غذا و تغذیه در سطوح مختلف در کشور
- اجرا و هدایت پژوهش های مرتبط با سیاست گذاری غذا و تغذیه
- تدوین ، تشریح و ترویج سیاست های اصلاحی در برنامه ها و پروژه های غذا و تغذیه
- مدیریت و هماهنگی بخش های چند تخصصی بصورتی که منعکس کننده وضعیت تحلیل و تدوین سیاست های حوزه غذا و تغذیه باشد .
- طراحی ، پایش و ارزشیابی طرح ها و برنامه های غذا وتغذیه